Classactions
Image default
Horeca

Het leerwerkbedrijf en restaurant in Ridderkerk

Op zoek naar een leerwerk en restaurant in Ridderkerk? Dan kun je bij ons aankloppen. Wij zijn het eerste restaurant in Ridderkerk dat een leerwerkbedrijf in de horeca is. Wij geven mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op de arbeidsmarkt. Ook geven wij stagiaires een kans om het vak van kelner of kok te leren. Wij zijn een erkende leermeester en bieden vaak plaats aan diverse stagiaires. Ook kunnen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt rekenen op extra hulp. Wij bieden speciale programma’s aan waardoor ze ook optimaal kunenn werken. U als klant merkt daar niks van, u wordt nog steeds voortreffelijk geholpen en bediend in het restaurant in Ridderkerk.

Wat doet het restaurant Ridderkerk?

Wij serveren verse maaltijden voor ouderen en is een gezinsrestaurant waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een kinderspeelhoek en een mini-bioscoop in het restaurant. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 100 gasten. Op het menu staan zo’n 80 soorten pannenkoeken, maar je kunt ook langskomen voor alleen een kopje koffie met appeltaart. Er staan niet alleen pannenkoeken op de menukaart, er is ook een ruime keuze aan lunchgerechten, stamppotten en natuurlijk een heerlijke Wiener schnitzel of uitsmijter.

High tea of coffee in restaurant Ridderkerk

Een high tea of coffee is altijd een goed idee. Weer eens gezellig bijkletsen onder het genot van thee of koffie en zoete en hartige hapjes. De high tea of coffee bij restaurant Ridderkerk bestaat altijd uit verschillende hartige en zoete hapjes. Van sandwich met gerookte zalm, broodjes, muffins, quiches tot diverse bonbons, koekjes, donuts en nog veel meer kunt u van uw high tea genieten! Met diverse soorten thee en een sfeervolle setting maken wij er iets bijzonders van. Reserveren is wel verplicht.