Classactions
Image default
Gezondheid

Werking van een elektronische sigaret

Onder rokers en mensen die willen gaan roken, maar er toch vanaf zien, is elektrisch roken opkomend. Elektrisch roken heeft diverse voordelen. Een e-sigaret heeft logischerwijs een andere opzet dan een gewone sigaret. Er zijn drie onderdelen die belangrijk zijn bij een e-sigaret. Dat zijn de verdamper, het vloeistoftankje en de batterij. De verdamper heeft een smaakje. De verdamper bevat een gloeidraadje. Deze lont moet er voor zorgen dat er vloeistof uit het tankje wordt opgenomen. Wanneer de sigaret wordt gebruikt, wordt het gloeidraadje in de verdamper verhit. De vloeistoffen in het tankje worden hierdoor verdampt en zo kun je de rook inademen.

Een elektrische sigaret van Evapor heeft voordelen die je zeker niet hebt bij het gewone roken. Ten eerste is het natuurlijk zo dat je niet te maken hebt met teer en verwante stoffen (zoals bijvoorbeeld koolmonoxide). Het handige bij het elektrisch roken is voorts dat je zelf kunt bepalen wat je met de nicotine doet. Als je wilt dat je elektrische sigaret veel nicotine bevat, dan kun je dat zelf bepalen. Wil je stoppen met roken en er helemaal vanaf zijn, dan raad men over het algemeen aan om het af te bouwen. Dus iedere keer een beetje minder nicotine in je elektrische sigaret, zodat je hier aan gewend raakt.

Zoals aangegeven kun je ook bepalen welke smaak de elektronische sigaret heeft. Elektrische sigaretten kun je smaakloos kopen, maar het is raadzaam om te beginnen met een aangenaam smaakje. Hierdoor zal het elektrisch roken alleen maar veraangenaamd worden en zul je merken dat de overstap van een normale sigaret naar een elektrische sigaret in feite een kleine overstap is. Zeker wanneer het roken zelf je ook nog eens bevalt. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je hier ook aan verslaafd wordt, maar het is altijd beter dan echt tabak roken.

http://www.evapor.nl

Gerelateerde artikelen

Voel je gelukkig door de juiste voeding

Symptomen waarbij chronische hyperventilatie mogelijk is

De werkwijze bij het verwijderen van overtollig huid