Classactions
Image default
Gezondheid

Het verminderen van zweten

Elke persoon heeft wel eens last van zweten en dat dit onaangename geurtjes achterlaat  onder je oksel, voeten enzovoort. Maar voor sommige mensen is dit een echt probleem en vinden ze er serieuze hinder aan. Bent u één van deze personen?  Lees dan dit artikel dat gaat over overmatig zweten behandelen.

Veel mensen denken dat botox alleen gebruikt kan worden voor rimpels weg te werken maar deze worden ook ingezet voor mensen die last hebben van overmatig zweten of voor mensen die botox gebruiken omdat ze last hebben van migraine.  Men gebruikt niet alleen deze behandeling bij de meeste voorkomende plaats van zweten, je oksels, maar ook bij mensen die last hebben van overmatig zweten aan de handen of voeten.

Hoe gaat deze behandeling dan in werking?  Men spuit botox op de desbetreffende plaats waar je overmatig zweet en deze voorkomt dat de zenuwen die de zweetklieren laat werken  zweet produceert. Dit is stap 1, stap 2 is dat de botox ervoor zorgt dat prikkel van zenuw naar spieren wordt stilgelegd doordat botox ervoor zorgt dat de spieractiviteit vermindert of stopt.

Als je voor deze behandeling gaat, zorg natuurlijk eerst ervoor dat je bij een organisatie bent die de nodige expertise bezit om deze behandeling te volbrengen want het is natuurlijk geen kleine ingreep. Daarom raden wij je botox Amsterdam aan, zij bezitten over de nodige deskundigen en zijn vooral gespecialiseerd in botox behandelingen.

Bij de behandeling gaat men de te behandelen plek afkoelen en gaat men er een verdovende crème opdoen en vervolgens geeft men je een injectie. Deze duurt ongeveer 30 minuten, dus hij is zo voorbij.  Na 2 weken zal je het resultaat ontdekken en zal je verlost zijn van je overmatig zweten.  Helaas zal je deze behandeling wel moeten herhalen omdat botox  rond de 6 tot 12 maanden alweer verdwenen is uit je lichaam.

http://injectableklinieken.nl/nl/