Verschillende soorten koffie als toevoeging voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine? Dat is begrijpelijk. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Maar de keuze is niet altijd gemakkelijk. Daarom geven wij u tips bij de aanschaf van een koffiemachine.

Kies verstandig

Koffiemachines en espressomachines zijn er in allerlei soorten en maten maar welke past het beste bij uw bedrijf en uw medewerkers? Dit hangt af van meerdere factoren; kiest u voor gemak, houden uw medewerkers van meerdere smaken, hoeveel koffie drinken ze, moeten er meerdere kopjes koffie tegelijk gezet kunnen worden, etc. Er zijn verschillende machines die passen bij verschillende bedrijven. Kijk goed naar welke machine het beste aansluit bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan deze apparaten:

* Faema

* Rex Royal

* Animo

* Etna

* Jura


De capaciteit 

Niet iedereen houdt van een espresso. En sommige mensen worden niet warm of koud van een melkkoffie. Het is daarom van belang dat er gekeken wordt naar wat voor soort koffie uw medewerkers drinken. Zo weet u zeker dat u geen machine koopt met te veel capaciteit of te weinig. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Zo zijn uw werknemers altijd voorzien van een lekker kopje koffie.

Welke koffiemachine op het werk nu het beste is en bij u past hopen we met bovenstaande tekst en uitleg duidelijk te hebben gemaakt. Twijfelt u nog of wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/