Classactions
Image default
Auto’s en Motoren

Vrijbewaringsbewijs ontvangen

Het is best belangrijk: Een vrijwaringsbewijs ontvangen wanneer u uw auto verkoopt. Moet uw auto bijvoorbeeld naar een autosloperij, dan is het wel heel belangrijk dat deze ook daadwerkelijk uw auto direct afmeldt; gebeurt dit namelijk niet, dan blijft de auto op uw naam staan en hebt u geen overzicht wat er met de auto gebeurt & de kosten lopen door. Een bijzonder ongewenste situatie.

Vrijwaringsbewijs ontvangen van autosloperij

Elke RDW aangesloten autosloperij zal u direct een vrijwaringsbewijs overhandigen en uw auto meteen afmelden bij de RDW. 

Steeds meer autosloperijen bieden de mogelijkheid uw auto gratis te komen ophalen vanaf uw huisadres, waarbij u gewoon een hoge prijs ontvangt voor uw auto. Belangrijk is dan wel natuurlijk dat zij u bij deze transactie het vrijwaringsbewijs overhandigen. Hebt u het vrijwaringsbewijs eenmaal in bezit, dan stuurt u de kopie hiervan op naar uw autoverzekeringsbedrijf en bewaart u zelf thuis het origineel. Het is namelijk een officieel document wat aantoont dat u niet langer de eigenaar bent van het voertuig. 

Autosloperij RNW Onderweg levert al haar klanten de gratis sloopauto ophaaldienst en biedt u een mooie vergoeding voor uw auto. Binnen uiterlijk 24 uur wordt uw auto door hen opgehaald. 

Aarzel niet, maar neem vrijblijvend contact op met RNW Onderweg, voor direct een bod op uw sloopauto. U ontvangt altijd een vrijwaringsbewijs hierbij.

TELEFOON: 06 57 18 27 92

http://www.digitalk.nl/autos-en-motoren/wat-is-een-vrijwaringsbewijs/