Classactions
Image default
Auto’s en Motoren

Prijs Sloopauto

Wilt u uw Oude Auto, of Schadeauto Verkopen? Welke prijs mag u in dat geval verwachten voor uw Sloopauto? De dagwaarde van een Auto en conditie van de auto bepalen mede de prijs. In ieder geval zult u altijd nog een bedrag ontvangen voor uw Sloopauto. Lees meer…

Welke Prijs Sloopauto?

Consumenten zijn wel eens in de veronderstelling dat zij moeten bijbetalen wanneer een Autosloperij de Sloopauto komt afhalen. Niets is minder waar. Bij een RDW erkende Autosloperij, zoals Sloop Service Nederland, zult u ALTIJD een bedrag ontvangen voor de Sloopauto in welke staat deze ook verkeert. Laat u dus niets ‘wijsmaken’. 

Prijs bepalen Sloopauto

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Sloop Service Nederland. Zij kunnen aan de hand van enkele belangrijke gegevens de prijs voor uw Sloopauto bepalen. Bent u het met het bedrag eens (wat kan oplopen tot € 500,=) dan is een afspraak zo gemaakt. Binnen een dag wordt dan uw sloopauto GRATIS door heel Nederland opgehaald, ongeacht het adres (dit hoeft dus niet perse bij een garage te zijn, maar kan ook uw huisadres zijn). Van de medewerker van het bedrijf ontvangt u dan onmiddellijk het vrijwaringsbewijs ter plekke. 

Uitbetaling voor uw Auto

U hebt de keuze uit een contante uitbetaling; deze zult u dan direct van de chauffeur ontvangen, wanneer deze uw Sloopauto komt afhalen. U hebt ook de keuze uit een bank transactie; u zult dan een spoed-betaling ontvangen voor de Sloopauto. 
Wilt u direct vernemen wat de hoogste prijs is voor uw Sloopauto? 
Bel dan met: 06 57 18 27 92
http://www.marktnet.nl/autos/schadeautos/autosloperij-ssn-koopt-alle-auto-s-tot-wel-500-euro-12477848.htm