Classactions
Image default
Attracties

Gezellig dagje weg in Friesland? Wat dacht u van het zwembad!

Subtropisch zwembad 

Wil je een gezellig dagje weg met je partner, met vrienden, het gezin of voor een feestje. Dan is een dagje naar het zwembad misschien een optie. In het Friese Joure vind je het altijd leuke Subtropisch zwembad. Je kunt er een hele dag genieten in het altijd warme zwembad, zelfs als het buiten slecht of koud weer is kun je lekker genieten van de vele faciliteiten die het zwembad bied.

Activiteiten in het zwembad

Naast dat het een heerlijk subtropisch zwembad is en dus een aangename temperatuur heeft. Kun je zelf lekker ontspannen in de bubbelbaden, infrarood sauna en in de stoomcabine. Ook kun je van verschillende glijbanen glijden, zo is er een wildwaterbaan op bijna vijf meter hoogte kun je door de stroomversnellingen door de jungle worden mee gevoerd. Onderweg kun je even rusten in de grotten waar je dan weer keuze hebt uit verschillende wegen. Ook is er glijbaan waar je zowel met als zonder band vanaf kunt gaan glijden, deze glijbaan is 55 meter lang! De andere glijbaan waar je onder een sterrenhemel glijdt, is 35 meter lang. Ook heeft het bad een golfslagbad. Voor de aller kleinsten is er ook een hoekje met verschillend speelgoed waar ze mee kunnen spelen.

Heb je even trek dan kun je wat gaan eten bij de snackcorner. Oftewel wil je een leuk dagje weg wat voor jong en oud geschikt is, bezoek dan eens het Subtropisch zwembad in Joure.

https://www.swimfun.nl/