Classactions
Image default
Aanbiedingen

Led G9 lampen in de aanbieding

Bent u op zoek naar een zuinige led lamp met een G9 fitting? Dan bent u bij Ledlampenfabriek.nl aan het goede adres. Zuinige led G9 lampen worden steeds meer gekocht omdat ze veel zuiniger zijn dan traditionele halogeenlampen.Daarnaast is de levensduur ook nog een stuk langer waardoor u de komende jaren weer vooruit kunt met de nieuwe lampen. Led G9 lampen zijn de lampen lampen met 9 mm afstand tussen de pinnen. Deze lampen vindt u voornamelijk binnen in huis. Buiten de energiebesparing en de lange levensduur biedt het overstappen op led verlichting nog veel meer voordelen, bedrijven kunnen bijvoorbeeld een deel van de investering aftrekken van de belasting! Wilt u meer weten over de voordelen van led verlichting of wilt u informatie over een bepaald product aanvragen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. 

LED G9 steeds meer gebruikt

Sinds kort heeft Ledlampenfabriek.nl deze categorie toegevoegd aan het assortiment omdat er steeds meer vraag is naar led G9 lampen. Het aanbod qua led G9 lampen zal de komende tijd nog meer aangevuld gaan worden. De led G9 lamp wordt voornamelijk gebruikt voor binnnentoepassingen.  Alle G9 lampen zijn daarom deze maand in de aanbieding bij Ledlampenfabriek.nl. Naast deze lampen zijn er nog veel meer aanbiedingen om te bekijken!

 

Ledlampenfabriek webshop

Ledlampenfabriek.nl is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zuinige led verlichting. Ledlampenfabriek.nl staat al een paar jar bekend als betrouwbare leverancier voor het leveren van led lamp vervangers. In onze webshop vindt u voor vrijwel elke lamp een geschikte led vervanger. Stap ook over op zuinige led lampen van Ledlampenfabriek.nl en begin vandaag met stroom besparen! In de webshop kunt u eenvoudig betalen via alle bekende betaalmethoden. Uw bestelling wordt snel en gratis verzonden!

http://www.ledlampenfabriek.nl/spots/g9/