Classactions
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte Bestekzakjes

Bedrukte bestekzakjes bieden verschillende voordelen, zoals:

 1. Verbeterde uitstraling: Bedrukte bestekzakjes kunnen bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. U kunt uw logo of merknaam op de bestekzakjes laten bedrukken, waardoor uw bedrijf meer zichtbaarheid krijgt.
 2. Besparing op personeelskosten: Bedrukte bestekzakjes zijn praktisch en gemakkelijk te gebruiken om tafels mee in te dekken. Hierdoor bespaart u personeelskosten, omdat het bestek niet meer traditioneel ingerold hoeft te worden.
 3. Extra hygiëne: Bestekzakjes bieden extra hygiëne, omdat het bestek niet in aanraking komt met andere voorwerpen op tafel.
 4. Sneller gedekte tafel: Door het gebruik van bestekzakjes kan de tafel sneller gedekt worden, omdat het bestek al in de zakjes zit.
 5. Milieuvriendelijk: Er zijn eco bestekzakjes beschikbaar die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen.

 

Bedrukte bestekzakjes kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder:

 1. Papier: Papieren bestekzakjes zijn de meest voorkomende en betaalbare optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kunnen worden bedrukt met uw logo of ontwerp.
 2. Kraftpapier: Kraftpapieren bestekzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden bedrukt met uw ontwerp.
 3. Plastic: Plastic bestekzakjes zijn duurzamer dan papieren bestekzakjes en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze kunnen ook worden bedrukt met uw logo of ontwerp.
 4. Biologisch afbreekbaar materiaal: Er zijn ook biologisch afbreekbare bestekzakjes beschikbaar die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals maïszetmeel of suikerriet.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor bedrukte bestekzakjes kan variëren afhankelijk van de leverancier en uw specifieke wensen. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met de leverancier voor meer informatie over de beschikbare materialen en opties.

Om de duurzaamheid van de materialen voor bedrukte bestekzakjes te controleren, kunt u de volgende stappen ondernemen:

 1. Controleer de beschrijving van het product op de website van de leverancier. Veel leveranciers vermelden de gebruikte materialen en hun duurzaamheid op hun website.
 2. Vraag de leverancier om meer informatie over de gebruikte materialen en hun duurzaamheid. De meeste leveranciers zijn bereid om deze informatie te verstrekken en kunnen u helpen bij het kiezen van een duurzame optie.
 3. Controleer of de bestekzakjes zijn gecertificeerd als biologisch afbreekbaar of composteerbaar. Dit kan een indicatie zijn dat de materialen duurzaam zijn.
 4. Overweeg om te kiezen voor bestekzakjes die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Dit kan helpen om afval te verminderen en de duurzaamheid te verbeteren.

 

Het is belangrijk om te vermelden dat niet alle bedrukte bestekzakjes duurzaam zijn, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de leverancier voor meer informatie over de gebruikte materialen en hun duurzaamheid.

 

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl/